Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Maatwerk trainingen & trajecten

KLERKX is gespecialiseerd in maatwerk trainingen en incompanytrajecten en kan dit daarom intern goed met u samen organiseren en faciliteren.

Training en coaching van medewerkers is soms nodig om het gedragsrepertoire en zelfbewustzijn van medewerkers uit te breiden en om daarmee verandering en ontwikkeling van de organisatie te realiseren.

Maatwerk

Wij zien het als onze taak en verantwoordelijkheid om een kwalitatief goed traject neer te zetten. Dat zullen wij ook doen! Elk traject wordt op maat gemaakt en sluit aan bij uw vraagstelling, ongeacht of het een teamtraining, een cultuurveranderingsproces, een train de trainer of individueel coachingstraject betreft.

Werkwijze

We houden niet van oppervlakkige tips en trucs en kortdurend succes. We gaan bij voorkeur aan de slag met de kern van mensen – een structurele en praktische benadering – en kiezen voor diepgang indien nodig. Bent u benieuwd, bel dan 0162-466800 of stuur een mail naar info@klerkx-training.nl voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een greep uit onze maatwerk trainingen

Veel bedrijven en organisaties kennen de trainingen van KLERKX inmiddels. 

trainingen train de trainer

Train de Trainer

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Dit stelt nieuwe eisen aan organisaties. Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers in staat zijn zich aan te passen? De leergang Train de Trainer leidt een aantal van uw medewerkers op als interne trainer.

Teamtraining en coaching

Communicatie- en teamtraining

KLERKX training & coaching biedt diverse communicatie- en teamtrainingsprogramma’s op maat aan.  Wilt u graag meer inzicht in het functioneren van uw team? Wilt u graag een effectiever team? Lees dan verder en doe de 10-vragen-test.

trainingen workshop persoonlijk leiderschap met routekaart

Persoonlijk leiderschap

De wereld waarin we leven is hectisch en druk. Organisaties veranderen en er komen steeds nieuwe eisen op ons pad. Dit betekent dat medewerkers zich onder andere moeten aanpassen. Er wordt een andere houding verwacht. Persoonlijk leiderschap en
proactiviteit komen hier in beeld.

lachende tevreden werknemers tma training

Onze maatwerk trainingen en workshops

Hieronder staat een overzicht van trainingen en trajecten welke wij het vaakst verzorgen in allerlei organisaties en bedrijven. De trainingen maken we voor u als klant op maat en u kunt ze uitbreiden met met individuele coachingsgesprekken om de individuele ontwikkeling en implementatie te stimuleren.

U kunt kiezen voor een losse training workshop of training of een intensiever traject wensen met meer terugkomdagen. Een dergelijk traject wordt uitgebreider voorbereid en zal nog nauwkeuriger aan sluiten bij waar de organisatie zich nu bevindt en effectiever zijn richting de gewenste verandering bij uw medewerkers en organisatie.

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl