Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

KLERKX training & coaching

Over ons

De trainers en coaches van KLERKX focussen zich op de kern van mensen en geloven in een structurele benadering.

Onze aanpak is pragmatisch. Diepgang wordt daarbij niet geschuwd. De link met de praktijk is er altijd en voor achteroverleunen is weinig ruimte. Het van elkaar leren wordt sterk gestimuleerd, omdat interactie en feedback een belangrijke rol spelen in al onze trainingen. Het draait daarbij niet alleen om kennis, maar vooral om houding en vaardigheden.

Het accent ligt voor ons op de vraag: Wat verandert er door de training? En daar komt ons specialisme naar voren. Trainingen moeten gewoon goed zijn!   Bent u nieuwsgierig geworden naar de aanpak van onze trainers? Neem gerust contact op voor een gesprek. Dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken en van gedachten wisselen over uw wensen.

Ontmoet Eugène Klerkx

Trainer/Coach

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Tevreden deelnemers

Het team

De kracht van onze zelfstandige trainers en coaches ligt in het creëren van een open, vertrouwde sfeer waarin constructief wordt gewerkt.

Per opdracht bekijken wij welke trainer en/of adviseur het beste bij u past. En daarbij kunnen wij putten uit een breed aanbod van zeer ervaren
trainers, coaches, adviseurs en acteurs.

Eugène Klerkx

Eugène Klerkx

Eigenaar

Patricia

Patricia

Trainer/Coach

René

René

Trainer

Martijn

Martijn

Trainer/Coach

Sonja

Sonja

Trainer/Coach

Julia

Julia

Trainer/Coach

Visie en uitgangspunten

KLERKX training & coaching streeft naar:

Z

Een actieve houding van deelnemers

Waarbij zij openstaan voor en oefenen en experimenteren met nieuw gedrag en/of vaardigheden. De trainingen zijn interactief: de cursisten leveren een constructieve bijdrage.

Z

Vrijwillige trainingen

Vrijwillig in verband met de motivatie van de deelnemers en het openstaan om te leren. Dit heeft veel invloed op het leereffect dan wel rendement van de training.

Z

Geïntegreerd opleidingsplan

Trainingen en coachingstrajecten zijn altijd ingebed in een geïntegreerd opleidingsplan. Helderheid (voorafgaand aan de training) over de doelstellingen van de opdrachtgever en de leervragen van de deelnemer.

Z

Aansluiting bij de deelnemers

Aansluiting bij waar de deelnemers of cursisten zich bevinden, met inachtneming van de doelstellingen van de opdrachtgever. Onze trainers functioneren natuurlijk wel als regisseurs en zullen daarom ook sturen en leiden.

Z

Evaluatie van trainingen

Waarbij onder andere gekeken wordt naar het programma, de inhoud en werkvormen, houding en gedrag van de cursisten en de tevredenheid, het leereffect en de resultaten (op lange en korte termijn).

Z

Openheid, eerlijkheid, constructiviteit en sfeer in een training

De trainingen zijn op basis van openheid, eerlijkheid en constructiviteit. Onze trainers bewaken een goede en veilige sfeer in een training.

Z

Eigen verantwoordelijkheid cursisten

Eigen verantwoordelijkheid vanuit de cursisten voor wat zij opsteken dan wel leren van een training, ongeacht het geboden programma en de knowhow en vaardigheden van de trainer. Onze trainers zullen faciliterend zijn en tools, feedback en dergelijke aanreiken.

Z

Terugkom- of integratiedagen

Regelmatig aandacht voor het nieuwe gedrag om het definitief te integreren door middel van terugkom- of integratiedagen. Gedachten, overtuigingen en gedragspatronen veranderen kan soms moeizaam gaan en vraagt daarom regelmatig aandacht.

trainers

De groei of levensboom

Iedere deelnemer aan een training of coaching krijgt een ‘KLERKX-boompje’ mee als reminder aan zijn persoonlijke doelen. Want een training of coaching kan leuk en nuttig zijn, maar na de training aan de slag gaan met de leerpunten is van nog veel groter belang. Na de training dient het boompje als reminder aan de vragen ‘Hoe ben ik in balans?’ en ‘Pluk ik voldoende de vruchten op de voor mij belangrijke fronten?’

De boom symboliseert groei, kracht, persoonlijke ontwikkeling, karakter, seizoenen, balans, stevige wortels naar het verleden en mogelijkheden in het nu en de toekomst. Bomen hebben zon, water en voeding nodig om ieder jaar vruchten te kunnen voortbrengen. Wij mensen hebben ook zon, water, voeding, aandacht, waardering, geborgenheid, veiligheid en inspiratie nodig om lekker in balans te zijn en onze vruchten te kunnen plukken.

Waar een boom goed in de grond en schors moet zitten is een goede basis voor mensen ook van enorm belang om goed in hun vel te zitten. Dit vraagt eigenlijk continue aandacht en regelmatige introspectie of zelfreflectie.

Tijdens onze trainings- en/of coachingssessies proberen wij een bijdrage te leveren aan uw zelfreflectie en u van nieuwe handvatten te voorzien om uzelf nog beter te managen, dan wel u nog lekkerder in uw vel te laten zitten of het beste uit uzelf te halen.

 

 

In het jaar 2000 kocht ik bij de Wereldwinkel het eerste boompje als symbool voor ons startende bedrijf. De puzzelgroeiboom is immers verwerkt in het logo van KLERKX training & coaching. Het is een puzzel, net als ons leven. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Wat inspireert me, waarom reageer ik hier zus en daar zo op. Regelmatig krijg je antwoorden, maar ook weer nieuwe vragen. Een boom heeft te dealen met storm, droogte, ongedierte, seizoenen en wij als mens volgens mij ook. Bomen leveren een bijdrage. Wij, of u, ook.

‘Zorg goed voor het boompje, zodat het ook vrucht schiet, dan zorg je ook goed voor jezelf.’

Eugène Klerkx is als specialist aangesloten bij De VitaliteitsGroep

De VitaliteitsGroep heeft als diepgewortelde motivatie het effectief en grondig ondersteunen van mensen met psychische en fysieke uitdagingen, zoals bij een burn-out. Onze specialisatie is om met een breed scala aan diensten en expertises door een diverse groep specialisten, zakelijke klanten zo gericht mogelijk te bedienen. Hierdoor kunnen we werkgevers, HR-professionals en leidinggevenden ontzorgen van tijdrovende taken. Bij ons staan zowel de opdrachtgever als de medewerker centraal. Ons doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit aan dienstverlening te leveren, waarbij we voortdurend gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit van mensen.

 

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl