Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Management teamtraining met Padel in

 Alicante en Marbella

Ontdek de kracht van padel voor uw team!

Sport als metafoor. Padel is booming, snel aan te leren en staat garant voor enorm veel plezier en vitaliteit. Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd. Veel mensen raken verliefd op deze sport, want het is nieuw en er zitten zoveel nieuwe uitdagingen in. KLERKX training & coaching combineert teamtrainingen met padellessen voor bedrijven in Nederland en Spanje en gebruikt daarbij de sport als metafoor. 

Spaanse padel academies. We werken tijdens onze coachreizen samen met toonaangevende Nederlandse reisorganisaties en met gerenommeerde Spaanse padel academies voor de padel lessen. De inhoudelijke werkthema’s, worden in combinatie met ieders vaardigheden, mindset, onderlinge communicatie en samenwerking vertaalt naar ieders performance op de padelbaan.

 

Padeltraining in Spanje en Portugal

Padelteamtraining

Teamwork. Tijdens de teamtraining komen de persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen naar voren en hoe teamleden het beste uit elkaar kunnen halen. Dat komt op de padelbaan goed van pas. Want iedere speler heeft op de baan zijn of haar eigen rol en er is ruimte voor spelers van ieder niveau. Dit maakt de sport zo toegankelijk en bruikbaar als metafoor.

Maatwerk. We stemmen de thema’s van de teamtraining af op technische en tactische aspecten van het padelspel en kunnen uw programma zo naar wens inrichten.

De teamtraining met padellessen kunnen op diverse locaties in Spanje worden verzorgd.

 Onvergetelijke ervaring. Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padellessen de ideale manier om de samenwerking tussen u en uw collega’s te bevorderen en de vitaliteit van eenieder te stimuleren.

De management en/of teamtraining in Spanje zal uw team en organisatie een enorme boost geven en zorgen voor een vernieuwde teamdynamiek. Door het individuele spel en samenspel op de baan te trainen zal zich dat vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en zal dit helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Samen leren en verbeteren. Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als metafoor gebruiken voor het werk en zal het geleerde beter zal beklijven. Wat ook met padel is iedereen nog aan het leren en groeien, dat zal dit proces bevorderen. 

“Padel: Het Ultieme Recept voor gezonde teams en goed presterende medewerkers”

Naast het feit dat Padel helpt om uw team mentaal en fysiek fit te houden brengt het ook collega’s bij elkaar. Medewerkers zullen vitaler worden en meer energie voelen met als resultaat productievere en meer tevreden collega’s. Naast de gezondheidsaspecten draagt padel natuurlijk ook bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt de organisatie een beter imago. Samen een potje padel spelen geeft de adrenaline een boost en stimuleert om tot het uiterste te gaan.

Klerkx internationaal Ghana

Reis op maat. De Management of teamtraining kan verzorgd worden op meerdere plaatsen in Spanje en zal op maat gemaakt worden. Zowel wat betreft het aantal reisdagen, de inhoudelijke sessies en het aantal padellessen.

En wilt u bijvoorbeeld een weekend benutten om als bedrijf voldoende bereikbaar te blijven? Ook dat is mogelijk! Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact op via Info@klerkx-training.nl

Klerkx internationaal Griekenland

Turkije

Training & coaching langs de Turkse en Griekse kust. Met regelmaat bieden wij onze trainings- en/of coachingsreis naar Turkije of Griekenland aan. Op basis van de intakegesprekken en uw coachings- of opleidingswensen wordt het programma ingevuld. Wij weten dat deze reis in deze tijden voor veel mensen als luxe overkomt, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen aldaar is relatief voordeliger dan in een willekeurig Golden Tulip-hotel in Nederland, daarbij extra inspirerend en onvergetelijk en daar gaat het om. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland? De reis is geschikt voor individuen, maar zeker ook voor bestaande teams.

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

Veel gestelde vragen

Waarom een training in het buitenland?

Jaloers wordt vaak gekeken naar die collega die op training gaat in een zonnig oord met strand en palmbomen. ‘Training? Vakantie zul je bedoelen, met een uurtje les.’ In de meeste gevallen is een dergelijke afgunstige reactie niet terecht. Natuurlijk, het is prettiger leren op een exotische bestemming dan in Amsterdam Osdorp. En het zonnige aspect van een training mag ook best als een luxueus beloningscomponent gezien worden. Toch is het verstandig om je nog eens achter de oren te krabben als je besluit dit soort reisjes weg te bezuinigen. Het heeft namelijk wel degelijk een positieve uitwerking op de effectiviteit van de training zelf. Wie weg is van huis en haard neemt de leerstof makkelijker op en denkt langer na over de onderwerpen waarover is gedoceerd. Uit verschillende onderzoeken is dat meermalen gebleken. Sowieso onthoud je meer van de dingen die je meemaakt als je op reis bent. En als de gedachten niet onmiddellijk worden overgenomen door het reilen en zeilen thuis, geeft dat extra ruimte om met de geleerde materie bezig te blijven; zeker als je met studiegenoten de avonden doorbrengt.

Is het niet veel duurder?

Niet per se. Wij weten dat deze reis in deze tijden voor veel mensen als luxe overkomt, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen aldaar is relatief voordeliger dan in een willekeurige Golden Tulip in Nederland, echter veel exclusiever. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het een vast programma of is maatwerk mogelijk?

Een coachingsreis op maat is altijd mogelijk. Op basis van de intakegesprekken wordt het programma ingevuld. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze coachingsreizen? Dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken en van gedachten wisselen over eventuele coachings- en/of opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven.

Zijn de data in overleg te bepalen?

Er zijn meerdere coachingsreizen, op verschillende momenten, gepland. Data zijn in overleg te bepalen. Ook is het mogelijk om een reis op maat te laten maken.

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

10 + 1 =

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl