Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Leren in den vreemden

KLERKX internationaal biedt trainingsprogramma’s in het buitenland aan.

Omdat afstand nemen (letterlijk en figuurlijk) belangrijk kan zijn om eerlijk te kijken naar jezelf, patronen en de cultuur waarin we leven. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland? En waar het vooral om gaat, is dat u kunt focussen. Even helemaal weg van alle drukte. Sowieso onthoud je meer van de dingen die je meemaakt als je op reis bent.

En als de gedachten niet onmiddellijk worden overgenomen door het reilen en zeilen thuis, geeft dat extra ruimte om met de geleerde materie bezig te blijven. Heeft u interesse in een van de coachingsreizen of vraagt u zich af of een coachingsreis past binnen uw coachings- en/of opleidingsvragen, dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken.

Ghana

Heeft u Afrika wel eens gezien, beleefd en geroken? De vriendelijke en dankbare mensen, de eenvoud en de overweldigende natuur; het laat je nooit meer los. Het zou ons kunnen helpen in onze weg terug naar de basis. Het maakt je extra bewust van hoe goed wij het hebben en wat belangrijke waarden zijn. Ghana is een makkelijk en veilig land om te reizen. Wanneer u het interessant vindt om een project direct en persoonlijk te sponsoren, vrijwilligerswerk wilt onderzoeken of een coachingsvraag heeft waar u gedurende de reis over wilt sparren, dan is dit een reis voor u.

Klerkx internationaal Ghana
Klerkx internationaal Griekenland

Turkije

Training & coaching langs de Turkse en Griekse kust. Met regelmaat bieden wij onze trainings- en/of coachingsreis naar Turkije of Griekenland aan. Op basis van de intakegesprekken en uw coachings- of opleidingswensen wordt het programma ingevuld. Wij weten dat deze reis in deze tijden voor veel mensen als luxe overkomt, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen aldaar is relatief voordeliger dan in een willekeurig Golden Tulip-hotel in Nederland, echter veel exclusiever. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland? De reis is geschikt voor individuen, maar zeker ook voor bestaande teams.

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

Veel gestelde vragen

Waarom een training in het buitenland?

Jaloers wordt vaak gekeken naar die collega die op training gaat in een zonnig oord met strand en palmbomen. ‘Training? Vakantie zul je bedoelen, met een uurtje les.’ In de meeste gevallen is een dergelijke afgunstige reactie niet terecht. Natuurlijk, het is prettiger leren op een exotische bestemming dan in Amsterdam Osdorp. En het zonnige aspect van een training mag ook best als een luxueus beloningscomponent gezien worden. Toch is het verstandig om je nog eens achter de oren te krabben als je besluit dit soort reisjes weg te bezuinigen. Het heeft namelijk wel degelijk een positieve uitwerking op de effectiviteit van de training zelf. Wie weg is van huis en haard neemt de leerstof makkelijker op en denkt langer na over de onderwerpen waarover is gedoceerd. Uit verschillende onderzoeken is dat meermalen gebleken. Sowieso onthoud je meer van de dingen die je meemaakt als je op reis bent. En als de gedachten niet onmiddellijk worden overgenomen door het reilen en zeilen thuis, geeft dat extra ruimte om met de geleerde materie bezig te blijven; zeker als je met studiegenoten de avonden doorbrengt.

Is het niet veel duurder?

Niet per se. Wij weten dat deze reis in deze tijden voor veel mensen als luxe overkomt, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen aldaar is relatief voordeliger dan in een willekeurige Golden Tulip in Nederland, echter veel exclusiever. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het een vast programma of is maatwerk mogelijk?

Een coachingsreis op maat is altijd mogelijk. Op basis van de intakegesprekken wordt het programma ingevuld. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze coachingsreizen? Dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken en van gedachten wisselen over eventuele coachings- en/of opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven.

Zijn de data in overleg te bepalen?

Er zijn meerdere coachingsreizen, op verschillende momenten, gepland. Data zijn in overleg te bepalen. Ook is het mogelijk om een reis op maat te laten maken.

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl