Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Organisatieontwikkeling

Veranderingen die een omslag vragen in denken en werken.

Hoe krijg je dat organisatiebreed voor elkaar?

Gratis kennismakingsgesprek
Werkt u bij een organisatie waar veel veranderingen op komst zijn? 

En heeft u collega’s die (nog) niet zo veranderingsgezind zijn? Dan staat u voor een interessante uitdaging! Veranderingen vragen om flexibiliteit en om schakelen in denken en handelen. Een hele transitie weten wij, waaraan u het beste tijdig begint. Ons trainersteam heeft daar ervaring mee en wil u daarbij graag ondersteunen!

Medewerkers denken soms te veel in functies (hokjes) in plaats van wat er op dat moment nodig is voor de organisatie of de klant. Brede inzetbaarheid van medewerkers maakt henzelf en uw organisatie flexibeler en toekomstbestendig. Hoe krijg je dat organisatiebreed voor elkaar?
Wij denken graag met u mee. 

Wij helpen u graag!

Met regelmaat verzorgen we bij klanten verandertrajecten. Wij bieden onder andere organisatiebrede workshops.
Deze dienen om het veranderproces te stimuleren en te ondersteunen. Thema’s als proactiviteit, integraal samenwerken, zelfmanagement en brede inzetbaarheid komen daarbij aan bod. Het voorbeeldgedrag van het management is daarbij van groot belang en dat vraagt om afstemmen en bijstellen. Samen een groeiproces doormaken en positieve veranderingen vieren en borgen.

Het team van KLERKX training & coaching dient hierin als sparringpartner.

Referentie

“De gemeente Gorinchem wil dat alle medewerkers zich de organisatievisie voor hun specifieke werksituatie zo goed mogelijk eigen maken. KLERKX training & coaching heeft hiervoor samen met ons verschillende op maat gesneden workshops ontwikkeld. KLERKX brengt hiervoor expertise in en staat open voor suggesties en kritieken om vervolgens workshops te ontwikkelen en te verzorgen. De workshops sluiten hierdoor zo goed mogelijk aan bij de organisatievisie en het werk van de medewerkers.
Simon de Leeuw, Directeur

Op basis van ervaringen en signalen tijdens dit traject kijkt KLERKX continu of de workshops nog kunnen worden bijgesteld om deze
zo effectief mogelijk te laten zijn. KLERKX is een goede partner om samen een dergelijk traject op te bouwen en uit te voeren. Men heeft veel trainingservaring. Daarnaast hebben de verschillende trainers voldoende praktische werkervaring die aansluit bij de medewerkers die men traint.”

Wilt u meer weten?

Herkent u zich hierin? Zoekt u een sparringpartner met ervaring in veranderprocessen?
Wij gaan graag met u in gesprek over uw situatie en veranderwensen.   

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?
Dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken en van gedachten wisselen over veranderprocessen en eventuele opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven. 

veranderingstrajecten Klerkx

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl