Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Individuele coaching

KLERKX training & coaching biedt, naast teamcoaching, ook individuele coachingstrajecten aan.
Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk – privé balans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen.
Het kan soms moeilijk zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn en het weg- of vooruitschuiven van knelpunten is een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen.

Eugène Klerkx

Trainer/Coach

De kracht van onze coaches ligt in het creëren van een open, vertrouwde sfeer.

Per opdracht bekijken wij welke coach het beste bij u en uw vraag past.

Wij kiezen voor een persoonlijke en kernachtige aanpak. Het individu staat centraal, in relatie tot het team en de organisatiedoelstellingen.

Na een kennismakingsgesprek met Eugène Klerkx of een collega coach, mag u als klant bepalen of de klik er is. Heeft u het gevoel en het vertrouwen gekregen dat Eugène of een collega coach een goed sparringpartner voor u is, dan gaan we met elkaar aan de slag. We maken een voorstel voor meestal 4 á 5 gesprekken. Na goedkeuring van het voorstel plannen we het eerste coachingsgesprek.

Tijdens het eerste gesprek beginnen we met het maken van een persoonlijk profiel. Wat zijn uw kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. De bedoeling is dat u als klant zo min mogelijk last heeft van uw valkuilen en juist veel met uw kwaliteiten en uitdagingen bezig bent. 

Wandel- of skypecoaching 

Corona en uw werk-privébalans

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! Het coronavirus zet voor veel mensen in de wereld het leven op zijn kop. En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Mensen worden er licht tot zeer zwaar ziek van, verliezen inkomsten of werk, mogen alleen vanuit huis werken of moeten juist ‘het oorlogsgebied’ in en dit alles geeft stress en onzekerheid. Thuis zijn ook de kinderen en mogelijk partner fulltime aanwezig en daarnaast is er voor velen de dreiging dat er iets met opa of oma gebeurt. Iedereen zal na de Coronacrisis, afhankelijk van hoe je daardoorheen bent gekomen en of je bijvoorbeeld afscheid hebt moeten nemen van dierbaren, blij zijn weer naar het werk te kunnen, collega’s te ontmoeten, een weekendje weg te kunnen, weer te kunnen gaan sporten of …!?

Een lange periode van bewustwording voor ons allemaal; zekerheden en patronen vallen weg en waar gaat het dan uiteindelijk naartoe? Wat wilt u na deze reset? Wilt u deze ervaring gaan benutten om zaken anders te gaan doen en hoe dan? Mogelijk wilt  u daarover graag met een coach in gesprek.

Mocht u tijdens deze hectische en stressvolle periode behoefte hebben aan een individueel gesprek, bel of mail ons dan voor een skypegesprek of face-to-face-afspraak al wandelend in het bos of bij ons in het kantoor. Uiteraard met 150 cm as social distance. De keuze is aan u.

Coaching

Individuele coaching 'Sparren & spiegelen'

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale verzekeringsbank (SVB)

Onze aanpak

Dus uitgaand van ieders kwaliteiten stimuleren wij u en collega’s aan het werk te gaan met persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen. Dit zal en kan ook van invloed zijn op uw functioneren in het team, organisatie en privé. Om eigen gedrag te kunnen veranderen dien je naast motivatie en discipline ook over handvatten te beschikken.

Wij kunnen niemand veranderen, maar u en collegae wel gereedschap aangeven om dat zelf te doen. Collega’s, leidinggevenden en partner kunnen u daarbij ondersteunen, mits u hen in uw proces betrekt. Wanneer u hen deelgenoot maakt,  kunnen zij u stimuleren, ondersteunen en scherp houden. Zowel positieve als kritische feedback van hen is daarbij essentieel. Door oefenen krijgen veranderingen een structureel karakter en dat is ons doel. Een aanpak die werkt, gezien de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

E-mail: info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162 46 68 00

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

Klerkx training & coaching

KLERKX Training & Coaching
Hopvlinder 9 a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162 46 68 00
Email: info@klerkx-training.nl