Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Individuele coaching

KLERKX training & coaching biedt naast teamcoaching ook individuele coachingstrajecten aan.

Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk-privébalans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen.

Het kan soms moeilijk zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn en het weg- of vooruit-schuiven van knelpunten is een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen.

Eugène Klerkx

Trainer/Coach

De kracht van onze coaches ligt in het creëren van een open, vertrouwde sfeer.

Per opdracht bekijken wij welke coach het beste bij u en uw vraag past.

Individuele coaching

Wij kiezen voor een persoonlijke en kernachtige aanpak.

Het individu staat centraal, in relatie tot het team en de organisatiedoelstellingen.

Kennismaking. Nadat u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met
Eugène Klerkx hebt gehad, mag u als klant bepalen of de klik er is. Hebt u het gevoel en het vertrouwen gekregen dat Eugène een goede sparringpartner voor u is, dan gaat hij met uw vragen en thema’s aan de slag. We maken meestal een voorstel voor een viertal gesprekken. Na goedkeuring van het voorstel plannen we het eerste coachingsgesprek.

Het eerste gesprek. We beginnen vaak met het maken van een persoonlijk profiel. Wat zijn uw kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen? De bedoeling is dat u als klant zo min mogelijk last heeft van uw valkuilen en juist veel met uw kwaliteiten en uitdagingen bezig bent. Dit profiel dient als kapstok tijdens de coachingsgesprekken. Vervolgens kunnen we tijdens ieder coachingsgesprek bepalen met welke thema’s u aan de slag wilt gaan.

Uw groei- en bewustzijnsproces. Uw groei-en bewustzijnsproces staat bij de coaching natuurlijk centraal, Eugène en zijn methodes en technieken, zijn er om u te ondersteunen en u verder te laten ont-wikkelen. Als coach zijn we een soort spiegel, geven wij u terug wat ons opvalt (feedback) aan uw communicatie, verhaal of analyses, lichaamstaal en stem en denken we met u mee over mogelijke oplossingen voor zaken waar u mee stoeit of waar u tegenaan loopt.

Eugene Klerkx individuele coaching

Coaching op de padelbaan

Tijdens onze individuele padelcoaching leggen we niet alleen de nadruk op technische en tactische aspecten, maar besteden we ook speciale aandacht aan jouw houding en lichaamstaal op de baan. We onderzoeken je mindset en de overtuigingen die je hebt wanneer je op de baan staat. Naast het uitbreiden van jouw vaardigheden zoomen we samen in op hoe jij jouw padelperformance kunt verbeteren in resultaat en beleving. Een belangrijk voordeel van deze individuele aanpak is dat je 100% van onze aandacht krijgt, en dat de coaching volledig wordt afgestemd op jouw niveau. Heb je interesse in deze individuele benadering? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken en je wensen te bespreken.  

Een advertentiebord van een padelbaan gesponserd door Klerkx Training & Coaching
Padelteamcoaching met Klerkx training & coaching

Wandelcoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij ook wandelcoaching aan. Hoe ziet dat eruit?

We kunnen starten op ons kantoor met een kop koffie of thee en daarna gaan wandelen of dit omkeren. Het is ook mogelijk om het ene gesprek op uw of ons kantoor te voeren en een andere keer al wandelend te sparren over uw vragen en uw proces. De ene persoon praat tenslotte makkelijker vanachter het scherm en de ander wil een fysieke ontmoeting binnen of buiten. Wat voor u het prettigst en meest helpend is doen wij graag met en voor u!

Het voordeel van individuele coaching is dat het over allerlei thema’s kan gaan die om uw aandacht vragen. Sommige onderwerpen spelen zich op het werk af, maar een thema als de balans tussen werk en privé is bijvoorbeeld niet te scheiden. Nu velen van ons regelmatig vanuit huis werken, lopen zaken meer door elkaar heen.

Ons motto is eigenlijk dat allerlei zaken die uw functioneren en groei beïnvloeden op tafel mogen komen ten gunste van uw ontwikkelingsproces en de in de offerte gestelde doelen.

Wanneer u wilt verkennen of wij iets voor u kunnen betekenen, bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak: 06-48313831 of info@klerkx-training.nl

 

Wandelcoaching met Kerkx training & coaching
Spiegelende coach

Individuele coaching

‘sparren & spiegelen’

Referenties

Eugène heb ik als professioneel coach ervaren. Hij kan goed inspelen op situaties, hij kan erg goed analyseren en benoemen wat er gaande is op dat moment. Hij gebruikt interessante methodieken om tot de kern te komen en de individu of groep verder te helpen. Naast de coaching van mijn team heb ik hem ook gevraagd naar mijn rol en hier heeft hij mij handvaten voor gegeven. Ik kan hem zeker aanraden! Hij is een fijne man in de omgang en je merkt dat hij plezier heeft in zijn werk.

Yvonne van Bijnen, Mijzo

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

“Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.”

Cornelius Engelhart, Teammanager Martens kunststoffen

“Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.”

Mariska Lexmond, Ingenieur Antea Group

“Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.”

Ida van Leeuwen, Manager Woningbouwvereniging Woonveste

Onze aanpak

Dus uitgaand van ieders kwaliteiten stimuleren wij u en collega’s aan het werk te gaan met persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen. Dit zal en kan ook van invloed zijn op uw functioneren in het team, de organisatie en privé. Om eigen gedrag te kunnen veranderen dien je naast motivatie en discipline ook over handvatten te beschikken.

Wij kunnen niemand veranderen, maar u en collega’s wel gereedschap aangeven om dat zelf te doen. Collega’s, leidinggevenden en partner kunnen u daarbij ondersteunen, mits u hen in uw proces betrekt. Wanneer u hen deelgenoot maakt,  kunnen zij u stimuleren, ondersteunen en scherp houden. Zowel positieve als kritische feedback van hen is daarbij essentieel. Door oefenen krijgen veranderingen een structureel karakter en dat is ons doel. Een aanpak die werkt, gezien de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.

De VitaliteitsGroep<br />
Samenwerkingspartner

KLERKX training & coaching is een samenwerkingspartner van De VitaliteitsGroep.

De VitaliteitsGroep specialisten bieden gezamenlijk krachtige transformatieve coaching aan welke gericht is op jouw vitaliteit en welzijn. Als coaches ontlasten wij jou en jouw werkgevers van tijdrovende zorgen, door het bieden van een alles-in-één oplossing. Want met ons brede scala aan expertises is het zoeken naar individuele specialisten overbodig, omdat we alles wat nodig is in huis hebben. De gespecialiseerde coaches werken nauw samen en benutten elkaars expertises voor het ontwikkeling- of herstelproces van jou als klant!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl