Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Individuele coaching

KLERKX training & coaching biedt naast teamcoaching ook individuele coachingstrajecten aan.

Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk-privébalans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen.

Het kan soms moeilijk zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn en het weg- of vooruit-schuiven van knelpunten is een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen.

Eugène Klerkx

Trainer/Coach

De kracht van onze coaches ligt in het creëren van een open, vertrouwde sfeer.

Per opdracht bekijken wij welke coach het beste bij u en uw vraag past.

Face-to-facecoaching / Lifecoaching

Wij kiezen voor een persoonlijke en kernachtige aanpak.

Het individu staat centraal, in relatie tot het team en de organisatiedoelstellingen.

Nadat u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met
Eugène Klerkx of een collega-coach hebt gehad, mag u als klant bepalen of de klik er is. Hebt u het gevoel en het vertrouwen gekregen dat Eugène of collega een goede sparringpartner voor u is, dan gaan we met uw vragen en thema’s aan de slag. We maken meestal een voorstel voor een viertal gesprekken. Na goedkeuring van het voorstel plannen we het eerste coachingsgesprek.

Tijdens het eerste gesprek beginnen we vaak met het maken van een persoonlijk profiel. Wat zijn uw kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen? De bedoeling is dat u als klant zo min mogelijk last heeft van uw valkuilen en juist veel met uw kwaliteiten en uitdagingen bezig bent. Dit profiel dient als kapstok tijdens de coachingsgesprekken. Vervolgens kunnen we tijdens ieder coachingsgesprek bepalen met welke thema’s u aan de slag wilt gaan. 

Uw groei- en bewustzijnsproces staat daarbij centraal en uw coach, zijn of haar methodieken en technieken, zijn er om u te ondersteunen en u verder te laten ont-wikkelen. Als coach zijn we een soort spiegel, geven wij u terug wat ons opvalt (feedback) aan uw communicatie, verhaal of analyses, lichaamstaal en stem en denken we met u mee over mogelijke oplossingen voor zaken waar u mee stoeit of waar u tegenaan loopt.

Eugene Klerkx individuele coaching

De coaching kan in uw of ons kantoor worden aangeboden en via Skype of Zoom is ook mogelijk. Al wandelend is ook een optie en voor sommige mensen makkelijker of prettiger en dit valt prima te combineren met de andere opties.

Coaching via Skype, Teams of Zoom

Wanneer u vanuit huis werkt en niet  op pad mag of kunt, kan coaching online plaatsvinden. Voordeel is dat het u reistijd en reiskosten bespaart, maar het nadeel kan zijn dat het communiceren via het scherm net wat afstandelijker voelt. Elkaar life meemaken, aanvoelen, zien (lichaamstaal), ervaren en in een andere omgeving zitten dan thuis of op kantoor doet ook wat.
De keuze is uiteraard aan u. Online coaching afwisselen met life coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

Wandelcoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij ook wandelcoaching aan. Hoe ziet dat eruit?

We kunnen starten op ons kantoor met een kop koffie of thee en daarna gaan wandelen of dit omkeren. Het is ook mogelijk om het ene gesprek op uw of ons kantoor te voeren en een andere keer al wandelend te sparren over uw vragen en uw proces. De ene persoon praat tenslotte makkelijker vanachter het scherm en de ander wil een fysieke ontmoeting binnen of buiten. Wat voor u het prettigst en meest helpend is doen wij graag met en voor u!

Het voordeel van individuele coaching is dat het over allerlei thema’s kan gaan die om uw aandacht vragen. Sommige onderwerpen spelen zich op het werk af, maar een thema als de balans tussen werk en privé is bijvoorbeeld niet te scheiden. Nu velen van ons regelmatig vanuit huis werken, lopen zaken meer door elkaar heen.

Ons motto is eigenlijk dat allerlei zaken die uw functioneren en groei beïnvloeden op tafel mogen komen ten gunste van uw ontwikkelingsproces en de in de offerte gestelde doelen.

Wanneer u wilt verkennen of wij iets voor u kunnen betekenen, bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak: 06-48313831 of info@klerkx-training.nl

 

Spiegelende coach

Individuele coaching

‘sparren & spiegelen’

Referenties

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

“Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.”

Cornelius Engelhart, Teammanager Martens kunststoffen

“Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.”

Mariska Lexmond, Ingenieur Antea Group

“Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.”

Ida van Leeuwen, Manager Woningbouwvereniging Woonveste

Onze aanpak

Dus uitgaand van ieders kwaliteiten stimuleren wij u en collega’s aan het werk te gaan met persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen. Dit zal en kan ook van invloed zijn op uw functioneren in het team, de organisatie en privé. Om eigen gedrag te kunnen veranderen dien je naast motivatie en discipline ook over handvatten te beschikken.

Wij kunnen niemand veranderen, maar u en collega’s wel gereedschap aangeven om dat zelf te doen. Collega’s, leidinggevenden en partner kunnen u daarbij ondersteunen, mits u hen in uw proces betrekt. Wanneer u hen deelgenoot maakt,  kunnen zij u stimuleren, ondersteunen en scherp houden. Zowel positieve als kritische feedback van hen is daarbij essentieel. Door oefenen krijgen veranderingen een structureel karakter en dat is ons doel. Een aanpak die werkt, gezien de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl