Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Individuele coaching

KLERKX training & coaching biedt naast teamcoaching ook individuele coachingstrajecten aan.

Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk-privébalans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen.

Het kan soms moeilijk zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn en het weg- of vooruit-schuiven van knelpunten is een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen.

Eugène Klerkx

Trainer/Coach

De kracht van onze coaches ligt in het creëren van een open, vertrouwde sfeer.

Per opdracht bekijken wij welke coach het beste bij u en uw vraag past.

Wij kiezen voor een persoonlijke en kernachtige aanpak. Het individu staat centraal, in relatie tot het team en de organisatiedoelstellingen.

Na een kennismakingsgesprek met
Eugène Klerkx of een collega-coach mag
u als klant bepalen of de klik er is. Heeft u het gevoel en het vertrouwen gekregen dat Eugène of een collega-coach een goede sparringpartner voor u is, dan gaan we met elkaar aan de slag. We maken een voorstel voor meestal vier à vijf gesprekken. Na goedkeuring van het voorstel plannen we het eerste coachingsgesprek.

Tijdens het eerste gesprek beginnen we met het maken van een persoonlijk profiel. Wat zijn uw kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. De bedoeling is dat u als klant zo min mogelijk last heeft van uw valkuilen en juist veel met uw kwaliteiten en uitdagingen bezig bent. 

Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat onze wereld zo zou worden stopgezet en zou veranderen in één jaar tijd?! 

Het coronavirus kost wereldwijd veel mensen het leven en zet ook voor veel mensen het leven op zijn kop. Niet alleen met onzekerheid over werk, inkomen en het eigen bedrijf, maar ook over wel of geen eten (vooral in andere werelddelen), eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Sommige mensen mogen alleen thuis of op een veilige plek werken, andere merken er weinig van op de werkplek en de zorgmedewerkers moeten bijna dagelijks ‘het risicogebied’ in. Privé zaten vele mensen eenzaam en alleen hun tijd uit met weinig visite of in een kleine bubbel en dit alles samen geeft mensen enerzijds extra verbinding en anderzijds stress en onzekerheid. De vaccins, die op dit moment worden toegediend en door veel mensen als de oplossing worden gezien, stellen velen gerust en een beperkte groep juist niet. Anderen ervaren stress omdat zij nog wat langer op het vaccin moeten wachten.

Iedereen zal na de coronacrisis – afhankelijk van hoe je daardoorheen bent gekomen en of je bijvoorbeeld afscheid hebt moeten nemen van dierbare mensen – blij zijn weer naar het werk te kunnen, collega’s te ontmoeten, ‘s avonds of een weekend op pad te kunnen gaan, vrij te kunnen sporten of op vakantie te kunnen gaan.
Een lange periode van angst en onzekerheid, leven in een kleine kring en een periode van bewustwording voor ons allemaal; zekerheden en patronen vallen tenslotte weg en waar gaat het dan uiteindelijk naartoe.
Ook ik zou mijn persoonlijke bewegingsruimte graag terugwensen: geen mondkapje, gewoon mensen een hand kunnen geven bij een eerste ontmoeting, gewoon weer volledig vrij kunnen zijn en kunnen reizen.

 

Wat wilt u na deze periode gaan doen? Wilt u deze ervaring benutten om zaken anders te doen en hoe dan? Misschien heeft u weer andere kanten van uzelf ontdekt, die u verder wilt onderzoeken en waarover u in gesprek wilt met een coach.

Mocht u na en tijdens deze periode behoefte hebben aan een individueel gesprek, bel of mail ons dan voor een skypegesprek of een face-to-face-afspraak al wandelend in het bos of in ons kantoor, uiteraard met 150 cm social distance. Wij zullen dan zo snel mogelijk een gesprek met u inplannen.

 

Coaching

Individuele coaching 'sparren & spiegelen'

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

Onze aanpak

Dus uitgaand van ieders kwaliteiten stimuleren wij u en collega’s aan het werk te gaan met persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen. Dit zal en kan ook van invloed zijn op uw functioneren in het team, de organisatie en privé. Om eigen gedrag te kunnen veranderen dien je naast motivatie en discipline ook over handvatten te beschikken.

Wij kunnen niemand veranderen, maar u en collega’s wel gereedschap aangeven om dat zelf te doen. Collega’s, leidinggevenden en partner kunnen u daarbij ondersteunen, mits u hen in uw proces betrekt. Wanneer u hen deelgenoot maakt,  kunnen zij u stimuleren, ondersteunen en scherp houden. Zowel positieve als kritische feedback van hen is daarbij essentieel. Door oefenen krijgen veranderingen een structureel karakter en dat is ons doel. Een aanpak die werkt, gezien de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl