Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten

Rd4 – Toxic – Van Loveren en Partners – Accountantskantoor Flanq – ADL Automaterialen – Afrika Museum – Amersfoortse Verzekeringen – Antea Group (Oranjewoud) – APM Terminal – ArboNed – Arcadis – Atrium Makelaardij – Carpetland – CZ Groep – De Grote Rivieren (GGZ) – De Hypotheker – DeXonIT – DZB Leiden – Electrolux Professional – FietsNED – Finenzo – Gemeente Breda – Gemeente Drechtsteden – Gemeente Gilze en Rijen – Gemeente Gorinchem – Gemeente Nederweert – Gemeente Oisterwijk – Gemeente Oosterhout – Gemeente Rhenen – Gemeente Veenendaal – Gemeente Venlo – Gemeente Venray – Gemeente Zederik –  GGD ZHZ – Haagse Hogeschool – Happy Idiots – Heijmans IB – Inter Access – KSH Scholengemeenschap Hoofddorp – Martens beton, prefab en kunststoffen – Martens Mol België – Teuben – NVS Verzekeringen – ODV Maritiem – Omgevingsdienst Groningen – PontMeyer – Prestige taxicentrale – Prolux horeca – Regiobank – Schretlen & Co – Screen Consultants – Sociale Verzekeringsbank (SVB Academy) – SWZ – Tilburg University (UVT) – TU Delft – Universitair Medisch Centrum (UMC) – Veiligheidsregio Limburg-Noord – Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond – Veiligheidsregio Zuid-Limburg – WaardLanden – Wakkermans Audio en Video – Wegrosan – Woonkracht10 – Woonveste – ZLTO

U kunt te allen tijde en bij werkelijk alle klanten om referenties vragen!

Referenties

Veel bedrijven en organisaties kennen de trainers van KLERKX inmiddels als betrouwbare partners op het gebied van training en coaching.

“Mooi maatwerk geleverd – Complimenten voor trainers – Positieve houding, goed doorvragen en soms de diepte in om opheldering te krijgen – Goed team – Leuke training – Goed geleid – Actieve, nuttige dag – Vertrouwen in de training en het effect ervan – Goed verzorgd – Waardevol voor mijzelf – Fijne en veilige sfeer: ga zo door – De training heb ik als zeer positief, inspirerend en uitdagend ervaren – Duidelijke cursus, tijd voor uitleg en naspraak – Leuke dag en met veel uitdagingen – Positieve en leerzame training – Fijn dat de training zo flexibel was – Zeer vriendelijk, open en eerlijk, geeft vertrouwen: trainers, ga zo door – Leuke training: openheid en humor – Prettige afwisselende dag – Heel fijne werkvorm: goed uitgedragen en begeleid om een veilige omgeving te creëren – Complimenten voor de trainers; open en eerlijk en scheppen van een vertrouwelijke sfeer – Jullie hebben het top gedaan, op een leuke, gezellige manier”

Feedback Medewerkers Gemeente Veenendaal Cultuurtraject 2018 - 2019

“Eugène Klerkx heeft bij mijn bedrijf, Martens beton nv in Mol België, twee trajecten van coaching en begeleiding gedaan de afgelopen negen maanden. Het ene traject betrof alle bedienden en het andere de arbeiders in de fabriek, waarbij naast persoonlijke ontwikkeling ook de teamontwikkeling heel belangrijk was. De aanpak van beide trajecten verliep op dezelfde manier: persoonlijke gesprekken, gesprekken met twee collega’s en kleine groepen collega’s (met en zonder leidinggevenden)  en is erg succesvol verlopen. In België trainen en coachen is anders gebleken dan gemiddeld in Nederland, maar de kwaliteiten van Eugène hebben alle collega’s over de streep getrokken. Eugène z’n belangrijkste kwaliteiten in deze twee processen: geduld, goed luisteren, goede voorbeelden vinden, goede verslaglegging en zeker ook volhouden totdat de collega’s niet meer konden wegkomen met ‘halve antwoorden’. ”

Peter-Paul Ooms, Directeur Martens beton België

Eugène heeft mijn teams in Oosterhout en Boxtel vanaf 2014 tot op heden getraind in het beter met elkaar kunnen samenwerken, klanten nog beter bedienen en elkaars talenten benutten om hierdoor betere resultaten te behalen. Medewerkers zijn actief geweest met hun persoonlijke talenten en ontwikkeling. Uiteindelijk heeft dit voor mijn bedrijven zeker een positieve wending gegeven en ik kan iedereen adviseren om Eugène een keer in te huren. ”

Chris van der Graaf, Eigenaar en Hypothecair Planner Finenzo Boxtel

“Eugène ‘de coach’ kenmerkt zich betrouwbaar, open voor de ander, begripvol voor de ander, zuinig op de relatie en creëert veiligheid voor de mensen die hun verhaal met hem willen delen. Eugène ‘de ondernemer’ kenmerkt zich als correct, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Voor mensen in dit vakgebied zie je nogal eens dat betrouwbaarheid wat slordig wordt opgepakt. In situaties waarbij de veiligheid belangrijk is, komt Eugène ‘de coach’ het beste tot zijn recht.”

John Martens, Directeur Martens Holding

“Met zijn gave en door middel van het jongleren met diverse modellen, tools, communicatieve methodes en strategische inzichten weet hij telkens weer onze mensen te triggeren en te inspireren tot de juiste inzichten en daardoor het functioneren te optimaliseren.”

George Jansen, Directeur 0900 Bavaria

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

“De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Antea Group. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat. “

Kees van Berkel, Antea Group

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

“Eugène is in absolute zin een toptrainer.”

George Jansen, Directeur en oprichter van 0900 Bavaria

Wilt u graag kennismaken?

Wij gaan voor tevreden klanten.

KLERKX training, coaching & advies is gericht op een effectieve implementatie en een optimaal rendement voor uw organisatie.

h

Intakegesprek

Training of coaching

Evaluatie en feedback

Tevreden klanten

Referenties

“De gemeente Gorinchem wil dat alle medewerkers zich de organisatievisie voor hun specifieke werksituatie zo goed mogelijk eigen maken. KLERKX training & coaching heeft hiervoor samen met ons verschillende op maat gesneden workshops ontwikkeld. KLERKX brengt hiervoor expertise in en staat open voor suggesties en kritieken om vervolgens workshops te ontwikkelen en te verzorgen. De workshops sluiten hierdoor zo goed mogelijk aan bij de organisatievisie en het werk van de medewerkers. Op basis van ervaringen en signalen tijdens dit traject kijkt KLERKX continu of de workshops nog kunnen worden bijgesteld om deze zo effectief mogelijk te laten zijn. KLERKX is een goede partner om samen een dergelijk traject op te bouwen en uit te voeren.”

Simon de Leeuw, Directeur Gemeente Gorinchem

“Vanuit de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief werken we al enige jaren samen met Eugène en Sonja Klerkx. Zij verzorgen regelmatig cursussen, trainingen en workshops voor vrijwilligers en beroepskrachten over onderwerpen als coaching, leiding geven, samenwerken, positief begeleiden van kinderen en jongeren en persoonlijk leiderschap. Ze beschikken over een brede kennis en kunde en hebben uitstekende programma’s en vaardigheden om deze kennis over te brengen aan de groepen waar zij mee werken. Dit blijkt ook uit de evaluaties van de deelnemers die Eugène en Sonja altijd zeer positief waarderen. Voor ons dus zeker een reden om hen te blijven inzetten voor de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief!”

Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen Breda Actief

“Terugkijkend op de communicatie- en teamtraining die ik ooit gevolgd heb bij KLERKX training, coaching & advies ben ik zeer tevreden. Communicatie en samenwerken zijn voor iedereen belangrijk. Ik persoonlijk heb mijn teams veel beter leren kennen en kan nu beter inspelen op de onderlinge verhoudingen. Dit zal de communicatie ten goede komen en daar kan ik in de dagelijkse praktijk mijn voordeel mee doen.  Zo’n training is nuttig voor iedereen.

Ron Schuurman, Directeur Electrolux Professional

“Wij als VRLN, hebben Eugène Klerkx ingehuurd voor coaching en training van de groep medewerkers en postcommandanten op de schaalniveaus 8 t/m 11. Hierbij ging het om het trainen in vergadertechnieken, feedback geven, communicatie in brede zin, samenwerken en empathie-ontwikkeling. De trainingen waren intensief en kregen een hoog scoringscijfer van de deelnemers. De trainingen werden afgestemd op de doelgroep en hadden een interactief karakter.”

Paul van Mullecom, Commandant Veiligheid Regio Limburg-Noord

“In de periode van 2002 tot en met 2014 heb ik, en medewerkers, regelmatig deelgenomen aan trainingen en coaching van KLERKX training, coaching & advies. Deze waren boven verwachting. Ik ontdekte m’n sterke en minder sterke kanten en werd daar ook op aangesproken. Ik deed niet alleen veel kennis op, maar kreeg ook de nodige handvatten aangereikt waarmee ik in de praktijk aan de slag kan. Ik heb de cursusdagen als zeer positief ervaren en weet zeker dat dit z’n weerslag zal hebben op mijn afdeling. Deze training zou in ieder geval ook zinvol zijn voor de rest van mijn club. ”

Toon Geurts, Voorzitter Ondernemersraad, Hoofd Financiële Administratie Gemeente Venlo

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl