Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Gelukkige mensen

Op zoek naar meer geluk voor uzelf of uw medewerkers?

Training, coaching & workshops voor meer geluk in werk én privé.

Gelukkige mensen presteren beter! Gratis kennismakingsgesprek

Gelukkige mensen

Op zoek naar meer geluk voor uzelf of uw medewerkers?

Training, coaching & workshops voor meer geluk in werk én privé.

Gelukkige mensen presteren beter! Meer informatie 0162 46 68 00

“Geluk is een enorm belangrijk en essentieel levensthema dat heel veel energie geeft.”

Hoe gelukkig zijn uw medewerkers?
En wat voor invloed heeft dat op hun functioneren en dus de prestaties van uw organisatie. Weet u waarvan uw collega’s of medewerkers gelukkiger worden? Wat geeft hen een kick, waardoor gaan ze beter presteren? Hoe gezond en fit zijn ze eigenlijk en wat kun je zeggen over hun privé situatie en leefstijl?

Zijn uw medewerkers gemotiveerd?
Is er zelfsturing en zelforganisatie in uw organisatie? Wanneer u en uw medewerkers voor dezelfde doelen gaan en zij zich gewaardeerd voelen door hoe zij hun kwaliteiten inzetten voor uw organisatie, zal de uitstroom van personeel en het ziekteverzuim afnemen. Gelukkige mensen presteren beter!

Hoe gelukkig zijn uw medewerkers?

Door geluk meer op de agenda te plaatsen, verwachten wij dat mensen (medewerkers) weer meer bij de eigen essentie komen en beter prioriteiten kunnen stellen en keuzes maken. Wanneer mensen tevreden zijn met hun werk (intrinsiek gemotiveerd), met hun collega’s en met hun werkgever, zouden ze ook niet meer gemotiveerd hoeven te worden door anderen.

Bij onze individuele benadering gaat de aandacht uit naar: de relaties met partner en kinderen, gezondheid en energiebalans. Is er voldoende tijd voor hobby’s, sociale contacten en is er op het werk sprake van uitdaging, groei, waardering en open communicatie? Is er een goede balans tussen werk en privé?

In ons werk als trainers en coaches focussen wij ons enerzijds op organisaties en personeelsbeleid en anderzijds op individuele vragen van klanten, gericht op werk- en/of privésituatie.

Werk en privé wil men graag scheiden, maar kan dat wel altijd? Hoe nuttig is het om van elkaar te weten waar je gelukkig of ongelukkig van wordt?

We spreken in Nederland over het algemeen sneller over begrippen als effectiviteit, doelgerichtheid, klantgerichtheid en professionaliteit dan over het begrip geluk.

Wij vinden wel, dat wij het over geluk moeten hebben, want als mensen niet gelukkig zijn op het werk heeft dat allerlei consequenties voor de persoon, collega’s en prestaties!

Referenties

Vanuit de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief werken we al enige jaren samen. De trainers beschikken over een brede kennis en kunde en hebben uitstekende programma’s en vaardigheden om deze kennis over te brengen aan de groepen waar zij mee werken. Dit blijkt ook uit de evaluaties van de deelnemers die de trainingen altijd zeer positief waarderen.

Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen Breda Actief

De workshop ‘Ken je kwaliteiten’, is sinds februari 2016 3 maal gegeven. Reacties van deelnemers: ‘Het is een leerzame workshop en een uitdaging om je kwaliteiten te vinden. ‘Leuk om jezelf onder de loep te nemen aan de hand van de verschillende opdrachten.’ ‘Fijn om samen met anderen van gedachten te wisselen, te leren van elkaar en te zoeken naar oplossingen en uitdagingen. ‘

Carline Wesdorp, maatschappelijk werker, Vrijwilligersacademie Stichting Meerwaarde

Is de medewerkers-tevredenheidscore laag, het ziekteverzuim hoog en het verloop groot?

Zijn medewerkers betrokken bij uw plannen en doelstellingen?

Zijn uw doelen en de daaraan gekoppelde acties ook de plannen van uw medewerkers of verliest u daar aan effectiviteit en dus ook geld?

Moet u hen motiveren of motiveren zij zichzelf en elkaar? Is er zelfsturing en zelforganisatie?

Wanneer u en uw medewerkers voor dezelfde doelen gaan en zij zich gewaardeerd voelen door hoe zij hun kwaliteiten inzetten voor uw organisatie, zal de uitstroom van personeel en het ziekteverzuim afnemen.

Kortom, voelen zij zich verbonden en boeit het werk en de organisatie hen? Dit vraagt aan de voorkant investeren in, tijd besteden met en aan elkaar en ook rekening houden met elkaar.

Bel ons dan eens om dat samen te onderzoeken en aan te pakken.

Een greep uit de trainingen, workshops en coachings programma’s

Onze trainingen worden op maat gemaakt zodat ze altijd perfect aansluiten bij de veranderingsprocessen en opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven.

De trainingen kunnen opgenomen worden in een maatwerk incompany traject.

Wij komen graag vrijblijvend met u kennismaken en hierover van gedachten wisselen.

gelukkige mensen presteren beter

Workshop

De zeven bronnen van arbeidsvreugde

gelukkige mensen

Workshop

Persoonlijk leiderschap met routekaart

gelukkige mensen

Workshop

Teamen met plezier

gelukkige mensen

Workshop

Zorg goed voor jezelf

gelukkige mensen

Training

Werk & privé in balans

Training

Met plezier en passie aan het werk

Training

Training zelfsturing

gelukkige mensen

Coaching

Persoonlijke toekomstplanning

Wilt u meer weten?

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en voordelen voor u of uw organisatie.  De trainingen kunnen opgenomen worden in een maatwerk incompany traject. 

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan verwijzen wij u graag naar de website of neem contact met ons op door te bellen naar Klerkx training & coaching (0162-466800).

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl