Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

 Coachreis

Teamtraining met Padel in Spanje

 Alicante en Marbella

 

Coachreizen met padel, een onvergetelijke ervaring

Padel is booming, snel aan te leren en staat garant voor enorm veel plezier en vitaliteit. Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd. Veel mensen raken verliefd op deze sport, want het is nieuw en er zitten veel nieuwe uitdagingen in. Alle padellers in Nederland zijn ook lerende, want niemand is er tenslotte mee opgegroeid! Deze factoren samen zorgen voor een heerlijke vibe!

Coachreizen

KLERKX training & coaching combineert teamtrainingen met padellessen voor organisaties en bedrijven in Nederland en Spanje en gebruikt daarbij de sport als metafoor. Het blijkt een ideale manier om de samenwerking tussen u en uw collega’s te bevorderen en de vitaliteit van eenieder te stimuleren. Door het individuele spel en samenspel op de baan te trainen zal zich dat vertalen in betere 

samenwerking en prestaties op de werkvloer en zal dit helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken. De management en/of teamtraining in Spanje zal uw team en organisatie een enorme boost geven en zorgen voor een vernieuwde teamdynamiek.

Spaanse padel academies

Tijdens onze coachreizen werken we samen met toonaangevende Nederlandse reisorganisaties en gerenommeerde Spaanse Padelacademies voor de padel lessen terplekke. Zij zijn er tenslotte mee opgegroeid en ademen het!

Uniek ervaring

De inhoudelijke organisatie en teamthema’s, worden in combinatie met ieders vaardigheden, mindset, de onderlinge communicatie en samenwerking vertaald naar ieders persoonlijke en teamperformance op de padelbaan.

Coachreizen Padelteamtraining

Padelteamtraining

Teamwork

Tijdens de teamtraining komen de persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen op mentaal niveau naar voren. Daarbij bespreken wij ook hoe teamleden het beste uit elkaar kunnen halen en elkaar kunnen aanvullen of versterken. Dat komt op de padelbaan goed van pas, want daar gaan fysieke en conditionele aspecten ook een rol spelen. Iedere speler heeft op de baan zijn of haar eigen rol, met specialiteiten en zwakke plekken op tactisch en technisch niveau. Padel biedt ruimte voor spelers van ieder niveau en dat maakt de sport zo toegankelijk en bruikbaar als metafoor.

Maatwerk

We stemmen de thema’s van de teamtraining af op technische en tactische aspecten van het padelspel en kunnen uw programma zo naar wens inrichten.

De coachreizen met padellessen kunnen op diverse locaties in Spanje worden verzorgd.

Coachreizen met padel: een onvergetelijke ervaring

Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padellessen de ideale manier om de samenwerking tussen u en uw collega’s te bevorderen en de vitaliteit van eenieder te stimuleren.

De management en/of teamtraining in Spanje zal uw team en organisatie een enorme boost geven en zorgen voor een vernieuwde teamdynamiek. Door het individuele spel en samenspel op de baan te trainen zal zich dat vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en zal dit helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Samen leren en verbeteren

Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als metafoor gebruiken voor het werk en zal het geleerde beter beklijven. Met padel is iedereen nog steeds aan het leren en groeien, wat dit proces zal bevorderen.

Coachreizen met padel: Het Ultieme Recept voor gezonde teams en goed presterende medewerkers

Energieboost

Naast het feit dat Padel uitstekend is voor het behouden van de mentale en fysieke fitheid van uw team, brengt het eveneens collega’s op een unieke manier bij elkaar. Werknemers zullen niet alleen vitaler worden, maar ook een verhoogde energie ervaren, wat resulteert in meer productieve en tevreden collega’s.

Synergie

Bovendien draagt Padel, naast de positieve gezondheidsaspecten, natuurlijk bij aan een aangenamere sfeer op de werkvloer en versterkt dit het imago van de organisatie. Gezamenlijk een potje Padel spelen geeft niet alleen een boost aan adrenaline, maar stimuleert ook om tot het uiterste te gaan.

Klerkx internationaal Ghana
Coachreizen padelteamtraining bij de padelclub

Coachreizen op maat

De Management- of teamtraining kan op meerdere locaties in Spanje worden verzorgd en wordt volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om het aantal reisdagen, de inhoud van de sessies of het aantal padellessen, alles wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een weekend benutten om als bedrijf door de weeks 

voldoende bereikbaar te blijven, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk! Wij denken graag met u mee en staan klaar om meer informatie te verstrekken of de verschillende mogelijkheden uitvoerig te bespreken.

Mail voor informatie naar: info@klerkx-training.nl  Of bel naar: 0162 466800 of mobiel 06 48313831

Coachreizen Turkije

Coachreizen Turkije

Training & coaching langs de Turkse en Griekse kust. Met regelmaat bieden wij onze trainings- en/of coachingsreizen naar Turkije of Griekenland aan. Op basis van intakegesprekken en uw coachings- of opleidingswensen wordt het programma zorgvuldig ingevuld.

Wij beseffen dat deze reis in deze tijden voor velen als luxe kan overkomen, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen daar is relatief voordeliger dan in een willekeurig Golden Tulip-hotel in Nederland, bovendien extra inspirerend en onvergetelijk, en dat is waar het om draait. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland?

De reis is geschikt voor individuen, maar zeker ook voor bestaande teams.

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

Veel gestelde vragen

Waarom coachreizen in het buitenland?

Vaak wordt er met jaloezie gekeken naar die ene collega die op training gaat in een zonnig oord met strand en palmbomen. ‘Training? Vakantie zul je bedoelen, met een uurtje les.’ In de meeste gevallen is een dergelijke afgunstige reactie niet terecht. Natuurlijk, het is prettiger leren op een exotische bestemming dan in Amsterdam Osdorp. Het zonnige aspect van een training mag ook best als een luxueus beloningscomponent gezien worden.

Toch is het verstandig om je nog eens achter de oren te krabben als je besluit dit soort reisjes weg te bezuinigen. Het heeft namelijk wel degelijk een positieve uitwerking op de effectiviteit van de training zelf. Wie weg is van huis en haard neemt de leerstof makkelijker op en denkt langer na over de onderwerpen waarover is gedoceerd.

Uit verschillende onderzoeken is dat meermalen gebleken. Sowieso onthoud je meer van de dingen die je meemaakt als je op reis bent. En als de gedachten niet onmiddellijk worden overgenomen door het reilen en zeilen thuis, geeft dat extra ruimte om met de geleerde materie bezig te blijven; zeker als je met studiegenoten de avonden doorbrengt

Is het niet veel duurder?

Niet per se. Wij weten dat deze reis in deze tijden voor veel mensen als luxe overkomt, maar het tegendeel is waar. Vier dagen trainen aldaar is relatief voordeliger dan in een willekeurige Golden Tulip in Nederland, echter veel exclusiever. Waar kun je beter ‘out of the box denken’ dan in het buitenland?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het een vast programma of is maatwerk mogelijk?

Een coachingsreis op maat is altijd mogelijk. Op basis van de intakegesprekken wordt het programma ingevuld.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze coachingsreizen? Dan komen wij graag vrijblijvend met u kennismaken en van gedachten wisselen over eventuele coachings- en/of opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven.

Zijn de data in overleg te bepalen?

Er zijn meerdere coachingsreizen, op verschillende momenten, gepland. Data zijn in overleg te bepalen. Ook is het mogelijk om een reis op maat te laten maken.

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl