Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

 

Training & maatwerktrajecten

KLERKX is gespecialiseerd in maatwerk incompanytrajecten op het gebied van training en coaching.

Training en coaching
dienen als hulpmiddel
om veranderingen in de organisatie te bewerkstelligen.

Wij zien het als taak van KLERKX training & coaching om een kwalitatief goed traject neer te zetten. Dat zullen wij ook doen!
Elk traject wordt op maat gemaakt en sluit aan bij uw vraagstelling, ongeacht of het  een teamtraining, een cultuurveranderingsproces, een train de trainer of individueel coachingstraject betreft. 

We houden niet van oppervlakkige tips en trucs. We gaan bij voorkeur aan de slag met de kern van mensen – een structurele en praktische benadering – en kiezen voor diepgang indien nodig. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, bel dan 0162-466800 of stuur een mail naar info@klerkx-training.nl voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een greep uit onze trainingen

Veel bedrijven en organisaties kennen de trainingen van KLERKX inmiddels. 

trainingen train de trainer

Train de Trainer

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Dit stelt nieuwe eisen aan organisaties. Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers in staat zijn zich aan te passen? De leergang Train de Trainer leidt een aantal van uw medewerkers op als interne trainer.

Teamtraining en coaching

Communicatie- en teamtraining

KLERKX training & coaching biedt diverse communicatie- en teamtrainingsprogramma’s op maat aan.  Wilt u graag meer inzicht in het functioneren van uw team? Wilt u graag een effectiever team? Lees dan snel verder en doe de 10-vragen-test.

trainingen workshop persoonlijk leiderschap met routekaart

Persoonlijk leiderschap

De wereld waarin we leven is hectisch en druk. Organisaties veranderen en er komen steeds nieuwe eisen op ons pad. Dit betekent dat medewerkers zich onder andere moeten aanpassen. Er wordt een andere houding verwacht. Persoonlijk leiderschap en pro-activiteit komen hier in beeld.

‘Geef groei de ruimte’

Onze trainingen

Al onze trainingen en workshops kunnen opgenomen worden in een maatwerktraject. Ook kan het traject uitgebreid worden met individuele coachingsgesprekken, zodat het traject altijd perfect aansluit bij de veranderingsprocessen en opleidingsvraagstukken die bij u en in uw organisatie leven.

Post-corona-skills – Effectief omgaan met polarisatie – Persoonlijke veerkracht 2021 – Coachingsvaardigheden – TalentmanagementtrainingDe ondernemende ambtenaar – Uw klant als ambassadeur – Train de Trainer – Communicatie en feedback – Hostmanship – Resultaatgericht werken – Time-/Zelfmanagement – Commerciële vaardigheden – Klantgericht telefoneren – Coachend Leiderschap – Cultuurverandering – Werk en Privé in balans – Presentatievaardigheden – Persoonlijk leiderschap met routekaart –  Effectief feedback geven en ontvangen is leren van elkaar – Interne communicatie en samenwerking – Effectieve gesprekstechnieken – Klantgericht denken en handelen – Conflicten voorkomen en hanteren – Met plezier en passie aan het werk  – Ondernemerschap en zelfsturing – Teamtraining en coaching -Teamen met plezier – Teamvorming en teamontwikkeling – Management development

Laten we samen iets fantastisch realiseren!

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl