Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten

Mijzo – U-Boat Worx – Rd4 – Toxic – Van Loveren en Partners – Accountantskantoor Flanq – ADL Automaterialen – Afrika Museum – Amersfoortse Verzekeringen – Antea Group (Oranjewoud) – APM Terminal – ArboNed – Arcadis – Atrium Makelaardij – Carpetland – CZ Groep – De Grote Rivieren (GGZ) – De Hypotheker – DeXonIT – DZB Leiden – Electrolux Professional – FietsNED – Finenzo – Gemeente Breda – Gemeente Drechtsteden – Gemeente Gilze en Rijen – Gemeente Gorinchem – Gemeente Nederweert – Gemeente Oisterwijk – Gemeente Oosterhout – Gemeente Rhenen – Gemeente Veenendaal – Gemeente Venlo – Gemeente Venray – Gemeente Zederik –  GGD ZHZ – Haagse Hogeschool – Happy Idiots – Heijmans IB – Inter Access – KSH Scholengemeenschap Hoofddorp – Martens beton, prefab en kunststoffen – Martens Mol België – Teuben – NVS Verzekeringen – ODV Maritiem – Omgevingsdienst Groningen – PontMeyer – Prestige taxicentrale – Prolux horeca – Regiobank – Schretlen & Co – Screen Consultants – Sociale Verzekeringsbank (SVB Academy) – SWZ – Tilburg University (UVT) – TU Delft – Universitair Medisch Centrum (UMC) – Veiligheidsregio Limburg-Noord – Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond – Veiligheidsregio Zuid-Limburg – WaardLanden – Wakkermans Audio en Video – Wegrosan – Woonkracht10 – Woonveste – ZLTO

U kunt te allen tijde en bij werkelijk alle klanten om referenties vragen!

Klerkx training

Referenties

Veel bedrijven en organisaties kennen de trainers van KLERKX inmiddels als betrouwbare partners op het gebied van training en coaching.

Eugène heeft het afgelopen jaar in Dongen gewerkt met teams aan een ontwikkeltraject. Ik heb Eugène in de samenwerking ervaren als een kundige adviseur en trainer, grondig in de voorbereiding, betrokken bij de processen en toegankelijk en inspirerend tijdens de teamtrainingen. Door de grote diversiteit in zijn arsenaal heeft Eugène voor ieder vraagstuk een mooie methodiek voor handen. Al met al kijk ik terug op een prettige samenwerking!

Arjan Heijdens, Gemeente Dongen

Zo hebben wij de rol van Eugène als trainer ervaren:  Zoals verwacht, gespreksleider die mensen triggert om uit te spreken, ervaren trainer die zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen leiding geeft aan het proces en goede aanvullende vragen stelt. Hij deed het prima en leuk, kan goed luisteren en interpreteren. Stelt goede vragen stellen voor duidelijkheid en hij liet iedereen goed uitpraten, nam de tijd, maar liet het bedrijf de richting bepalen. Verder goed resumerend, zaken terug halen duidelijk en sturend met daarbij focus op juiste onderdelen.

 Om deze redenen zouden wij deze training aan anderen aanraden? Het is bedrijfsspecifiek, goed om met hulp van een frisse blik naar je eigen werkmethode te kijken. Het draagt bij aan verbetering contact/samenwerking collega’s en het is altijd goed om dit met een extern iemand te doen, hierdoor haal je meer uit de groep. Het gaf ons veel achtergrondinfo over wat iemand nuttig, nutteloos of irritant vindt. De training was praktisch, daarnaast goed om uit waan van de dag te zijn en oog te hebben voor zaken die ook heel belangrijk zijn. Het gaf ons een goed gevoel gezamenlijk mee te denken en te spiegelen. Onze gemiddelde beoordeling was: 8,21

DLV glas & energie - Greenhouse Consultancy

Eugène heb ik als professioneel coach ervaren. Hij kan goed inspelen op situaties, hij kan erg goed analyseren en benoemen wat er gaande is op dat moment. Hij gebruikt interessante methodieken om tot de kern te komen en de individu of groep verder te helpen. Naast de coaching van mijn team heb ik hem ook gevraagd naar mijn rol en hier heeft hij mij handvaten voor gegeven. Ik kan hem zeker aanraden! Hij is een fijne man in de omgang en je merkt dat hij plezier heeft in zijn werk.

Yvonne van Bijnen, Teammanager Mijzo

“Mijn ervaring met KLERKX training & coaching is uiterst positief! Er wordt altijd goed geluisterd naar wat nodig is en dat wordt dan uitvoerig uitgewerkt en besproken! De coach Eugène is zeer kundig in het werk dat hij doet en komt altijd wel met bepaalde ideeën of suggesties om problemen op te lossen! Kortom, als u met KLERKX training & coaching in zee gaat zullen er vrijwel altijd oplossingen komen voor eventuele problemen die zich voordoen.”

Peter Peverelli, Gemeente Gorinchem

“Wij vragen KLERKX training & coaching regelmatig om onze (ICT-)consultants te trainen op het gebied van onder andere gespreksvaardigheid, zelfinzicht en het geven/ontvangen van feedback. Door het regelmatig herhalen van de training blijven onze consultants groeien op zowel het persoonlijke vlak als in teamverband. Zeker rondom de coronatijd is dit wat mij betreft een belangrijk thema.”

Bob van de Haar, Eigenaar DeXonIT

“Eugène coacht regelmatig medewerkers van Antea Group. De medewerkers ervaren dit als een waardevolle bijdrage in hun persoonlijke ontwikkeling. Eugène onderhoudt hierbij een goede afstemming met ons als werkgever en geeft waar nodig feedback waar we als organisatie van leren.”

Ruth Eschweiler, Manager HR Antea Group

“Eugène Klerkx heeft bij mijn bedrijf, Martens beton nv in Mol België, twee trajecten van coaching en begeleiding gedaan de afgelopen negen maanden. Het ene traject betrof alle bedienden en het andere de arbeiders in de fabriek, waarbij naast persoonlijke ontwikkeling ook de teamontwikkeling heel belangrijk was. De aanpak van beide trajecten verliep op dezelfde manier: persoonlijke gesprekken, gesprekken met twee collega’s en kleine groepen collega’s (met en zonder leidinggevenden)  en is erg succesvol verlopen. In België trainen en coachen is anders gebleken dan gemiddeld in Nederland, maar de kwaliteiten van Eugène hebben alle collega’s over de streep getrokken. Eugène z’n belangrijkste kwaliteiten in deze twee processen: geduld, goed luisteren, goede voorbeelden vinden, goede verslaglegging en zeker ook volhouden totdat de collega’s niet meer konden wegkomen met ‘halve antwoorden’. ”

Peter-Paul Ooms, Directeur Martens beton België

Eugène heeft mijn teams in Oosterhout en Boxtel vanaf 2014 tot op heden getraind in het beter met elkaar kunnen samenwerken, klanten nog beter bedienen en elkaars talenten benutten om hierdoor betere resultaten te behalen. Medewerkers zijn actief geweest met hun persoonlijke talenten en ontwikkeling. Uiteindelijk heeft dit voor mijn bedrijven zeker een positieve wending gegeven en ik kan iedereen adviseren om Eugène een keer in te huren. ”

Chris van der Graaf, Eigenaar en Hypothecair Planner Finenzo Boxtel

“Eugène is een betrokken coach en trainer. In mijn trainingstraject kreeg ik de juiste inzichten om van mezelf een gelukkiger mens te maken. Topper!”

Peter Bornkamp, Arcadis Ingenieursbureau

“Eugène ‘de coach’ kenmerkt zich betrouwbaar, open voor de ander, begripvol voor de ander, zuinig op de relatie en creëert veiligheid voor de mensen die hun verhaal met hem willen delen. Eugène ‘de ondernemer’ kenmerkt zich als correct, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Voor mensen in dit vakgebied zie je nogal eens dat betrouwbaarheid wat slordig wordt opgepakt. In situaties waarbij de veiligheid belangrijk is, komt Eugène ‘de coach’ het beste tot zijn recht.”

John Martens, Directeur Martens Holding

“Met zijn gave en door middel van het jongleren met diverse modellen, tools, communicatieve methodes en strategische inzichten weet hij telkens weer onze mensen te triggeren en te inspireren tot de juiste inzichten en daardoor het functioneren te optimaliseren.”

George Jansen, Directeur 0900 Bavaria

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.”

Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

“De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Antea Group. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat. “

Kees van Berkel, Antea Group

“We zien, na de week in Turkije, de effecten dagelijks terug in alles wat we doen: meer meetings, meer zinvolle meetings, meer openheid en geestdrift. Er wordt hard en structureel gewerkt aan de implementatie en al zijn er genoeg valkuilen en is de werkdruk hoog, je weet nu wel dat we vooruitgaan.”

Irma MacGillavry-van der Aalst, Manager Operations Screen Consultants

“Eugène ervaar ik als een warme, betrokken, zeer ervaren en professionele trainer/coach. Hij is kritisch op de inhoud en zacht op de persoon. Erg prettig om mee samen te werken.”

Patricia de Regt, Collega-trainer

“Voor mijn werk heb ik Eugène ingehuurd als externe coach voor een medewerker in het bedrijf. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Eugène luistert goed naar hetgeen je als opdrachtgever verwacht en vertaalt dit door naar de coachee. De coachee wordt zeer serieus genomen en geholpen in hetgeen hij wil/kan ontwikkelen. De medewerker in kwestie was ook content met de coaching en heeft hier veel baat bij gehad. Ik zie het terug in zijn werk. Kortom, blije opdrachtgever en een goed gecoachte medewerker die veel geleerd heeft over zichzelf.

Eugène verdiept zich goed in de organisatie en de mensen met wie hij werkt. Zijn nazorg heb ik ook als prettig ervaren. Het contact is gebleven; hieruit maak ik op dat zijn interesse oprecht is. Hij wil echt de opdrachtgever en coachee verder helpen. Als ik nogmaals een coachingstraject nodig heb voor een van de medewerkers en/of mijzelf, dan zou ik Eugène zeker benaderen.”

Nathalie van der K. , Teammanager SVB Rotterdam

“Eugène is in absolute zin een toptrainer.”

George Jansen, Directeur en oprichter van 0900 Bavaria

Wilt u graag kennismaken?

Wij gaan voor tevreden klanten.

KLERKX training, coaching & advies is gericht op een effectieve implementatie en een optimaal rendement voor uw organisatie.

h

Intakegesprek

Training of coaching

Evaluatie en feedback

Tevreden klanten

Referenties

“Ik ken Eugène als een zeer gedreven en betrouwbare trainer. Scherp op wat er in de groep gebeurt en een goed gevoel voor wat er in de context van de organisatie nodig is om medewerkers beter te laten worden.”

Piet Sprangers, Teammanager HR Gemeente ABG

“Meedenkend, innovatief en betrokken! Erg tevreden over KLERKX training & coaching. Fijne samenwerking gehad met Eugène.”

Erica Hes, Teamleider Mee Vivenz

“De gemeente Gorinchem wil dat alle medewerkers zich de organisatievisie voor hun specifieke werksituatie zo goed mogelijk eigen maken. KLERKX training & coaching heeft hiervoor samen met ons verschillende op maat gesneden workshops ontwikkeld. KLERKX brengt hiervoor expertise in en staat open voor suggesties en kritieken om vervolgens workshops te ontwikkelen en te verzorgen. De workshops sluiten hierdoor zo goed mogelijk aan bij de organisatievisie en het werk van de medewerkers. Op basis van ervaringen en signalen tijdens dit traject kijkt KLERKX continu of de workshops nog kunnen worden bijgesteld om deze zo effectief mogelijk te laten zijn. KLERKX is een goede partner om samen een dergelijk traject op te bouwen en uit te voeren.”

Simon de Leeuw, Directeur Gemeente Gorinchem

“Vanuit de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief werken we al enige jaren samen met Eugène en Sonja Klerkx. Zij verzorgen regelmatig cursussen, trainingen en workshops voor vrijwilligers en beroepskrachten over onderwerpen als coaching, leiding geven, samenwerken, positief begeleiden van kinderen en jongeren en persoonlijk leiderschap. Ze beschikken over een brede kennis en kunde en hebben uitstekende programma’s en vaardigheden om deze kennis over te brengen aan de groepen waar zij mee werken. Dit blijkt ook uit de evaluaties van de deelnemers die Eugène en Sonja altijd zeer positief waarderen. Voor ons dus zeker een reden om hen te blijven inzetten voor de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief!”

Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen Breda Actief

“Terugkijkend op de communicatie- en teamtraining die ik ooit gevolgd heb bij KLERKX training, coaching & advies ben ik zeer tevreden. Communicatie en samenwerken zijn voor iedereen belangrijk. Ik persoonlijk heb mijn teams veel beter leren kennen en kan nu beter inspelen op de onderlinge verhoudingen. Dit zal de communicatie ten goede komen en daar kan ik in de dagelijkse praktijk mijn voordeel mee doen.  Zo’n training is nuttig voor iedereen.

Ron Schuurman, Directeur Electrolux Professional

“Wij als VRLN, hebben Eugène Klerkx ingehuurd voor coaching en training van de groep medewerkers en postcommandanten op de schaalniveaus 8 t/m 11. Hierbij ging het om het trainen in vergadertechnieken, feedback geven, communicatie in brede zin, samenwerken en empathie-ontwikkeling. De trainingen waren intensief en kregen een hoog scoringscijfer van de deelnemers. De trainingen werden afgestemd op de doelgroep en hadden een interactief karakter.”

Paul van Mullecom, Commandant Veiligheid Regio Limburg-Noord

“Meedenkend, innovatief en betrokken! Erg tevreden over KLERKX training & coaching. Fijne samenwerking gehad met Eugène.”

Anna, Manager Gemeente Veenendaal

“Eugène heb ik door de jaren heen leren kennen als een bevlogen en betrokken coach en trainer (en collega) met kennis van zaken. Hij weet mensen inzicht te geven en in beweging te krijgen. Als collega heb ik met plezier een aantal malen met hem samengewerkt.”

Julia op 't Root , Collega-trainer

“In de periode van 2002 tot en met 2014 heb ik, en medewerkers, regelmatig deelgenomen aan trainingen en coaching van KLERKX training, coaching & advies. Deze waren boven verwachting. Ik ontdekte m’n sterke en minder sterke kanten en werd daar ook op aangesproken. Ik deed niet alleen veel kennis op, maar kreeg ook de nodige handvatten aangereikt waarmee ik in de praktijk aan de slag kan. Ik heb de cursusdagen als zeer positief ervaren en weet zeker dat dit z’n weerslag zal hebben op mijn afdeling. Deze training zou in ieder geval ook zinvol zijn voor de rest van mijn club. ”

Toon Geurts, Voorzitter Ondernemersraad, Hoofd Financiële Administratie Gemeente Venlo

“Eugène is een gedreven, ervaren, oprechte trainer & coach. Hij weet mensen te verbinden en veelal de juiste snaar te raken om veranderingen teweeg te brengen bij de ander. Eugène stelt de mens centraal en spreekt zonder oordeel. Kortom, Eugène geeft meerwaarde aan een ontwikkelproces voor zowel de mens als voor een team/bedrijf.”

Paulus Gerrits, Collega-trainer/Rabobank

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl