Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Padel bedrijfsteamtraining voor bedrijven en organisaties in Nederland

Ontdek de kracht van padel voor uw team!

Bedrijfsteamtraining met padel

Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padelclinics de ideale manier om de samenwerking tussen uw medewerkers te bevorderen.  Daarnaast zal bedrijfsteamtraining met padel ook de vitaliteit op de werkvloer stimuleren.

Voordelen van padel

Padel is een laagdrempelige sport die snel onder de knie te krijgen is, en het biedt oneindig veel plezier en uitdagingen. Het bevordert niet alleen de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een vernieuwde teamdynamiek.

Betere samenwerking

Door samen te spelen, leren teamleden hoe ze nog meer op elkaar kunnen vertrouwen en hoe ze effectiever kunnen communiceren. Dit zal zich vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en kan ook helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Padeltraining als krachtige metafoor

Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als voorbeeld gebruiken voor het werk, met als bijkomend voordeel dat het geleerde beter zal beklijven.

Padeltraining in Spanje en Portugal

Teamtraining met padel

Padel, een dynamisch spel voor iedereen

Padel is een dynamische en toegankelijke sport, waardoor het interessant is voor een breed publiek. Bij de eerste kennismaking met dit spel hoor je vaak: ‘Dit is verrassend!’ en ‘Iedere rally is anders!’ Spelers worden al snel betoverd door de interactie tussen de bal en wanden, waardoor ze regelmatig verslaafd raken aan het spel.

Mentaal en fysiek fitter en veerkrachtiger

Padel kan aanzienlijk bijdragen aan het verbeteren van de mentale en fysieke fitheid van uw medewerkers, waardoor niet alleen de prestaties omhoogschieten, maar ook het verzuim omlaag gaat. Bovendien brengt het spel collega’s op een unieke manier bij elkaar. Samen een potje padel spelen geeft niet alleen een adrenaline boost, maar stimuleert medewerkers ook om tot het uiterste te gaan.

 

Wat zijn de mentale en fysieke voordelen van padel? 

Het spel biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen. De intensieve full body workout draagt significant bij aan uw algehele conditie, terwijl het ook uw oog-hand-coördinatie verbetert, spieropbouw bevordert en flexibiliteit vergroot. Maar misschien nog wel het meest waardevolle aspect is de sociale dimensie van padel. Doordat het spel met vier spelers wordt gespeeld, draagt de interactie tussen spelers bij aan de geestelijke gezondheid en het welzijn van de deelnemers.

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf? 

Dankzij de hierboven genoemde gezondheidsvoordelen van padel, ervaren medewerkers niet alleen een toename in vitaliteit en energie, maar resulteert dit ook in een aantoonbaar hogere productiviteit en meer tevredenheid. Bovendien leidt regelmatig padellen tot aantoonbaar lagere stressniveaus, waardoor medewerkers minder vatbaar zijn voor overspannenheid of burn-out. Als kers op de taart draagt de positieve impact van padel ook bij aan een verbeterde werksfeer en aan een positief imago van uw bedrijf of organisatie.

Versterk uw team: ontdek de synergie van teamtrainingen en padel voor een vitale en productieve werkomgeving!

Wil u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via info@klerkx-training.nl. Als u in de mail direct uw wensen vermeld, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om deze met u door te nemen.

Team in Padeltraining

Tijdens de bedrijfstraining wordt een logboek bijgehouden.

Na afloop ontvangen de deelnemers een handige informatiegids over padel.         

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

  De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

  KLERKX
  training & coaching

  KLERKX training & coaching
  Hopvlinder 9a
  4904 ZJ Oosterhout
  Tel: 0162-466800 of 06-48313831
  E-mail: info@klerkx-training.nl