Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Padel bedrijfsteamtraining voor bedrijven en organisaties in Nederland

Ontdek de kracht van padel voor uw team!

Bedrijfsteamtraining met Padel. Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padel clinics de ideale manier om de samenwerking tussen uw medewerkers te bevorderen.  Daarnaast zal bedrijfsteamtraining met Padel ook de vitaliteit op de werkvloer stimuleren.

Padel. Padel is een sport die laagdrempelig is, snel te leren en biedt oneindig veel plezier en uitdagingen. Padel biedt ook veel voordelen voor de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers en zorgt voor een vernieuwde teamdynamiek.

Betere samenwerking. Door samen te spelen, leren teamleden hoe ze nog meer op elkaar kunnen vertrouwen en hoe ze effectiever kunnen communiceren. Dit zal zich vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en kan ook helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Effect. Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als voorbeeld gebruiken voor het werk, met als bijkomend voordeel dat het geleerde beter zal beklijven.

Padeltraining in Spanje en Portugal

Padelteamtraining

Padel is dynamisch, toegankelijk, wat de sport interessant maakt voor een hele grote doelgroep. Wie het voor het eerst probeert zegt nogal eens: “dit is verrassend!” “Iedere rally is anders!” Spelers laten zich betoveren door de bal en raken verslaafd.

Mentaal en fysiek fitter en veerkrachtiger

Padel kan helpen om jouw medewerkers mentaal en fysiek fitter en veerkrachtiger te maken, waardoor prestaties omhooggaan en het verzuim omlaag. Daarbij brengt het collega’s bij elkaar. Samen een potje padel spelen geeft de adrenaline een boost en stimuleert om tot het uiterste te gaan.

 

Wat zijn de mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van padel? 

Padel heeft meerdere voordelen op het gebied van je gezondheid. Padel draagt door deze full body work-out bij aan je algehele conditie. Andere voordelen zijn het trainen van je oog-hand-coördinatie, werken aan je spieropbouw en je flexibiliteit. Het laatste voordeel en misschien wel de belangrijkste is het sociale aspect. Padel speel je met z’n vieren en de sociale interactie draagt weer bij aan je geestelijke gezondheid.

Waarom zou je gaan padellen met je bedrijf? 

Alle gezondheidsvoordelen van padel zoals hierboven genoemd zorgen ervoor dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Werknemers zullen daarnaast minder stress ervaren en minder snel overspannen raken of te maken krijgen met een burn-out. Naast de gezondheidsaspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt de organisatie een beter imago.

Versterk uw Team: Ontdek de Synergie van Teamtrainingen en Padel voor een Vitale en Productieve Werkomgeving!

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact op via info@klerkx-training.nl. Vermeld in de mail je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken

Team in Padeltraining

Na de training ontvangen de deelnemers een mooie informatiegids over padel.

Tijdens de bedrijfstraining met padel ga je ook een logboek bijhouden.

E-mail

info@klerkx-training.nl

Telefoonnummer

0162-466800 of 06-48313831

9 + 8 =

De door u ingevulde gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl