Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

 

Inspiratie en nieuws

Veranderingstraject

Binnen organisaties zijn de veranderingen van dit moment uitdagend en intens! Veranderingen die een omslag vragen in denken en werken. Hoe krijg je dat organisatiebreed voor elkaar?  Een veranderingstraject is een hele transitie weten wij, maar ons trainersteam heeft daar ervaring mee!

Werkt u bij een organisatie waar veel veranderingen op komst zijn?

En heeft u collega’s die (nog) niet zo veranderingsgezind zijn? Dan staat u voor een interessante uitdaging! Een hele transitie weten wij, waaraan u het beste tijdig begint. De wereld verandert (Trumptime). Ons trainersteam heeft daar ervaring mee en wil u daarbij graag ondersteunen!

Wat is er nodig om een veranderingstraject goed te laten verlopen?

Veranderingen vragen om flexibiliteit en om schakelen in denken en handelen. Medewerkers denken soms teveel in functies (hokjes), in plaats van wat er op dat moment nodig is voor de organisatie of de klant. Brede inzetbaarheid van medewerkers maakt henzelf en uw organisatie flexibeler en toekomstbestendig. Hoe krijg je dat organisatiebreed voor elkaar? Hoe krijgt een veranderingstraject vorm?

Organisatiebrede workshops om het veranderproces te stimuleren en ondersteunen.

Afgelopen jaar en de komende maanden verzorgen wij bij een klant een veranderingstraject. We bieden onder andere organisatiebrede workshops aan. Deze dienen om dit veranderproces te stimuleren en te ondersteunen. Thema’s als proactiviteit, integraal samenwerken, zelf management en brede inzetbaarheid komen daarbij aan bod. Het voorbeeldgedrag van het management is daarbij van groot belang en dat vraagt om afstemmen en bijstellen. Samen een groeiproces doormaken en positieve veranderingen vieren en borgen. Het team van KLERKX training & coaching dient hierin als sparringpartner.

Herkent u zich in bovenstaande? Zoekt u een sparringpartner met ervaring in veranderingsprocessen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw situatie en veranderwensen.

 

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl