Tel: 0162 46 68 00 info@klerkx-training.nl

Team zeilreizen

Voor teams waarbij succes en teamwerk niet alleen gewenst maar ook noodzakelijk zijn. Varen met uw eigen team. Actief en ontspannend!

Voor meer informatie 06-48313831

Team zeilreizen

Voor teams waarbij succes en teamwerk niet alleen gewenst maar ook noodzakelijk zijn. Actief en ontspannend!

Unieke aanpak! Meer informatie 06-48313831
‘Team zeilreizen op maat. Voor teams waarbij succes en teamwerk niet alleen gewenst maar ook noodzakelijk zijn.’
De zon schijnt en de wind waait door je haar, achter je ligt Marken en we koersen af op Pampus. In
een gesprek met de coach, bespreek je jouw ontwikkelpunten. Een unieke mogelijkheid om te werken aan individuele en/of teamdoelstellingen afgewisseld met ontspannen op het water. Training, coaching,
opdrachten individueel en in subgroepen wisselen we af met zeilen en vooral veel genieten. En niet onbelangrijk, qua prijs zeer concurrerend met een traditionele training op de wal.

Een impressie

Een unieke reis met maximaal resultaat.

Hoe realiseren we dat?
We investeren in een uitgebreide intake. Afhankelijk van uw doelstellingen, groepsgrootte en het beschikbare budget maken we een reis op maat van één, twee of drie dagen. Wilt u meer weten of weten hoe we uw reis kunneninvullen, neemt u dan contact op Eugène Klerkx 0162 466800 of mail
naar info@klerkx-training.nl

Werken met uw team op het water

  • U wordt ontvangen met koffie en vers appelgebak.
  • Na de kennismaking met crew en schip bepaalt u eerst met elkaar de bestemming en koers.
  • Dan naar de uitvoering. Hoe stemt u uw zeilen af op de wind. Het team en het materiaal staan vast, de omstandigheden kunnen veranderen. Hoe speelt u met elkaar in op deze veranderingen en behaalt u toch uw bestemming. Zeilen is teamwerk!

U gaat het tijdens deze unieke reis ervaren. We gebruiken daarbij coaching, training en opdrachten zowel individueel als in groepen. U heeft daarbij te aller tijden twee trainers tot uw beschikking, waarmee voldoende variatie en persoonlijke aandacht gegarandeerd is.

Een bijzonder teamgevoel

U zet de zeilen, en als u wilt, stapt u zelf aan het roer van een klipperaak onder vol zeil. U bent er echt uit met uw team en jullie zullen het er ook nog lang over hebben, want er ontstaat altijd een bijzonder teamgevoel tijdens 1, 2 of 3 dagen samen aan boord en op het water. Doelstellingen en programmabepalen wij in overleg met u tijdens de voorbereiding.

U wordt goed verzorgd

De inwendige mens wordt niet vergeten. Catering aan boord of dineren op de wal? We verzorgen het voor u. Liever zelf koken of barbecueën het kan aan boord.

Blijft u meerdere dagen?

We zorgen ervoor dat de hutten voor u opgemaakt zijn of slaapt u liever op de wal. Het is allemaal mogelijk. Wij gaan deze reis op maat voor u maken, wanneer uw wensen duidelijk zijn.

De Zeilreis is het prachtige middel.

Het doel is een behouden vaart van uw team. Die doorgaat wanneer u uw reis voortzet buiten het schip en terugkeert op de werkvloer!

Wilt u meer weten?

De reizen vinden plaats op het IJsselmeer of Markermeer. Afhankelijk van de opstapplaats en reisduur zijn verschillende havens aan te doen. Denk daarbij aan de havens van Marken, Muiden, Makkum,
Stavoren, Enkhuizen, Hoorn of Fort Pampus.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem contact met ons op door te bellen of te mailen naar Klerkx training & coaching (0162-466800). Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en voordelen voor u of uw organisatie.

KLERKX
training & coaching

KLERKX training & coaching
Hopvlinder 9a
4904 ZJ Oosterhout
Tel: 0162-466800 of 06-48313831
E-mail: info@klerkx-training.nl